Olej z černého kmínu - Organic

Olej z černého kmínu - Organic

INCI: Nigella sativa seed oil

Země původu: Egypt, Tunis

Extrakční proces: Lisování za studena-nerafinovaný

Tento, za studena lisovaný, olej z malých semínek Černuchy seté (Nigella sativa), známější spíše pod názvem Kmín černý, má opravdu úžasné vlastnosti v souvislosti s péčí o Vaše vousy a pokožku. Díky vysokému obsahu thymochinonu – látky, mající silně anti-bakteriální a protiplísňové vlastnosti, je to ideální olej v boji proti kožním chorobám a plísním, živících se na odumřelé a odlupující se kůži pod vousy. Thymochinon dále obsahuje proteiny, alkaloidy a saponiny podporující růst vousů a zpomalující proces stárnutí buněk. Tento olej obsahuje také velké množství mastných aminokyselin, které pomáhají udržovat hydratované folikuly, ze kterých rostou vousy, zmírňuje jejich kroucení a celkově působí jako kondicionér pro Vaše vousy.

Profil mastných kyselin:


Starší příspěvek Novější příspěvek